Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

2-izbový byt na Zelenej stráni s terasou a parkovacím miestom

Interné ID: 4989007
Ulica: Zelená stráň
Obec: Košice-Dargovských hrdinov
Okres: Košice III
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Iné:
177 000 €

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj 2-izbový byt v novostavbe Zelená stráň v Košickej Novej Vsi v Košiciach. Jeho výmera je 41 m2 plus výmera balkóna 7 m2. Nachádza sa na vyskom prvom poschodí s výťahom v stavbe kolaudovanej roku 2021.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne prepojenej s WC, spálne, kuchyne spojenej s obývačkou a nádhernej 7 m2 terasy. K bytu patrí aj pivnica o výmere 2,85 m2. Výmera samotného bytu je 41 m2. Je zariadený vkusne kvalitným nábytkom s použitím nadštandardných materálov. Pobyt v byte Vám spríjemnia kvalitné drevené podlahy, walk - in sprchovací kút a kvalitná a priestranná kuchynská linka. Nábytok je súčasťou predaja. Orientácia je na východ, takže teraska z obývačky bude popoludní po práci o to príjemnejšia.

K bytu je možné dokúpiť parkovacie státie pred bytovým domom v cene 13 000,- €.

Stavba sa nachádza síce na okraji sídliska Dargovských hrdinov (Furča), ale v bezprostrednej blízkosti nákupnej zóny a spripojením na MHD minútu chôdze od bytu.

Predajom je byt voľný.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
41 m2
Poschodie:
1
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
spoločné

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Katarína Staregová

Mgr. Katarína Staregová

konateľka

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti