Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Novinka v Ponuke na predaj 3-izbový byt na sídlisku v Gelnici

Interné ID: 5979
Obec: Gelnica
Okres: Gelnica
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
94 500 €

Popis nehnuteľnosti

Novinka v Ponuke na predaj 3-izbový byt na sídlisku v Gelnici. Nachádza sa oproti detskému ihrisku na Záhradnej ulici . Podlahová plocha bytu je 68m2 + Loggia.

Byt je k dispozícii ihneď. Pozostáva z troch izieb, priestrannej chodby, kuchyne, kúpeľňe a samostatného wc. K bytu patrí samostatná pivnica a ďalšie tri spoločné pristroy ako je kočikáreň, sušiareň a miestosť pre bicykle. Výťah je tiež súčasťou. Byt je situovaný v prostrednej časti, vďaka čomu su nižšie nákady na vykurovanie .

Pri poslednej rekonštrukcii objektu bola bytovka zateplená. Lokalita je ideálnym spojením okresného mesta a jeho kompletnej občianskej vybavenosti a zároveň tichej oblasti blízko lesa. Ak Vás táto ponuka zaujala volajte 0908 138 481 Vatahová Ľubomíra Orange Real.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
68 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti